Skip to content

Kom godt i gang

Har du planlagt at nu skal det være – nu skal du have det baderum, du altid har drømt om? Book et formøde med Dit & Mit Bad, og lad os sammen drøfte, hvordan vi som kompetent og loyal medspiller kan hjælpe dig med at forløse de drømme, du har om en ny langtidsholdbar baderumsløsning. En kop kaffe koster ikke noget.

Trin 1: Formødet
Her afklarer vi rammerne for dit nye baderum. Sammen får vi belyst dine ønsker og behov, og definerer løsningens omfang og karakter. Vi har stor erfaring på alle områder af processen, og lægger vægt på gensidig forventningsafstemning og klare linjer løbende i alle processens led.

På formødet gennemgår vi de forskellige muligheder med dig, og kommer gerne med forslag til design, indretning, materialevalg og så videre. Hvis du allerede selv er afklaret med, hvilken løsning du vil have, imødekommer vi naturligvis også dette. Det er dig og dit baderum, der er i centrum.

Trin 2: Rammerne fastlægges
På baggrund af den indledende dialog modtager du et estimat på en fast pris for den løsning, vi i fællesskab er nået frem til. I vores prisestimat gør vi os umage med at ramme den endelige pris så omtrentligt som muligt, så du som kunde ikke får uventede prisoverraskelser undervejs.

Siger du ja til at vi skal gå videre med samarbejdet, er vi i gang. Herefter udarbejder Dit & Mit Bad en grundig kravsspecifikation, som vi sender til dig sammen med en flot digital visualisering af den løsning, vi sammen er nået frem til. Når vi derpå gensidigt har givet hinanden hånden på, at rammerne for projektet er accepteret og på plads, kan arbejdet gå i gang.
Ønsker du – mod forventning – alligevel ikke at gå videre med Dit & Mit Bad, koster det dig kun de kr. 4.500, for den tid, vi har anvendt på udarbejdelse af kravsspecifikation og visualisering.

Trin 3: Virkeliggørelsen af dit nye baderum
Arbejdet kan nu påbegyndes, og vi er glade over at skulle i gang. Projektet styres med sikker hånd af Baderumsmester, Peter Thomsen, og Dit & Mit Bad varetager alle led i arbejdsprocessen omhyggeligt og samvittighedsfuldt. Undervejs hentes eksterne kræfter ind i form af erfarne håndværkere, der er eksperter inden for projektets forskellige delopgaver.

Du vil du opleve Dit & Mit Bad som respektfulde og professionelle mennesker, som du trygt kan stole på. Vi ved, det er en tillidssag at du åbner dit hjem for os, og at det kræver diskretion og fingerspidsfornemmelse. Ligeledes kan du forvente, at vi løbende samler op på processen, evaluerer og giver dig et overblik. Herved kan du kan følge med i, hvordan arbejdet skrider frem, således at du kan læne dig tilbage og slappe af i, at alt er som det skal være.

Vi håber, du vil lade os komme i gang med at lave dit nye baderum. Vi lover dig både en oplevelse, som er ud over det sædvanlige, både hvad angår den konkrete fysiske løsning og hvad angår processen som helhed og den personlige dialog med os undervejs.

Vi glæder os til at samarbejde med dig.

Ring til Dit & Mit Bad for at booke et møde.

Follow us